Lektørudtalelse

Forfatter: Katja Larsen

Kort om bogen

En lille kogebog med opskrifter på retter uden gluten, mælk og sukker. Inspirationen er hentet hos D'Adamos teorier omkring blodtypekost. Den henvender sig til alle der ønsker et bedre helbred gennem kosten

Beskrivelse

Signe Lykke er uddannet som certificeret blodtype/genotypevejleder og praktiserer som næringsrådgiver. Hun rådgiver ud fra Peter D'Adamos teorier om blodtypekost. Opskrifterne i "Mad for alle blodtyper" er alle fri for gluten, mælk og sukker og kan derfor "tåles" af alle 4 blodtyper. Hver opskrift efterfølges desuden af et skema hvor læseren, ud fra blodtypen, kan se hvilke ingredienser det er gavnligt at erstatte og med hvad, for at gøre retten endnu mere blodtypevenlig. Bogen har spiralryg, og der er fotos af retterne

Vurdering

En lidt kedeligt udseende kogebog. Der bruges ret specielle ingredienser som fiberHusk, quinoamel og ghee. Der er fine forklaringer og gode råd til opbevaring af de færdige retter. Blodtype-skemaet fungerer godt til at gøre retterne endnu mere blodtype-venlige

Andre bøger om samme emne

På grund af inspirationen fra D'Adamo kan nærværende bog sammenlignes med fx Lav mad efter din blodtype, som dog udover opskrifter også er en slankebog. Der findes flere gode bøger med retter uden gluten, mælk og sukker. Et eksempel herpå er Signe Lykkes egen Glutenfri mad uden mælk