Lektørudtalelse

Forfatter: Dorthe Marlene Jørgensen

Kort om bogen

Bog om varmrøgning i grill, hvor alle kan være med. Primært for grill-interesserede mænd

Beskrivelse

Bogen ligger ud med afsnittet "godt i gang", hvor teknikken bag varmrøgning gennemgås, hvilket udstyr man har behov for og hygiejne. Derefter er bogen fyldt med en masse opskrifter inddelt i fisk, fjerkræ, lam, okse og kalv, skaldyr, rubs og krydderier, svin, tilbehør og vildt. Der sluttes af med et afsnit om røgeovne og gode tips. Bogen er illustreret

Vurdering

Det her er en rigtig lækker grill-bog. Der er tale om et rigtig godt layout, der er spækket med lækre billeder. Opskrifterne er nemme at gå til og de andre afsnit er korte og præcise. Bogen er grundig og omfattende og alle kan være med

Andre bøger om samme emne

Den seneste bog, der behandler varmrøgning er Saltet & røget. Den er ligeledes velegnet til amatører inden for røgning