Lektørudtalelse

Forfatter: Dorthe Marlene Jørgensen

Kort om bogen

En kogebog med forskellige egnsopskrifter fra Italien. For dem der elsker mad og især italiensk mad

Beskrivelse

Bogen starter med en note fra forfatteren, hvor hun fortæller lidt om opskrifterne, samt tips. Derefter følger et forord, der fortæller lidt om Italiens madhistorie. Efter forordet kommer lidt om forfatterens baggrund for bogen og hendes passion for madlavning. Inden opskrifterne er der et lille afsnit med instruktioner til brug af bogen, samt hvordan man gør og ikke gør til en italiensk middag. Derefter følger opskrifterne, der er delt ind i de første retter, hovedretter, salater og tilbehør og til sidst desserter. Til hver opskrift er en lille forklaring på hvor retten kommer fra. Bogen rundes af med opskrifter på basisting i et italiensk køkken, eksempelvis pesto og hjemmelavet mascapone

Vurdering

En rigtig flot, lækker og indbydende kogebog, der får tænderne til at løbe i vand. Forfatterens passion for mad og især den hjemmelavede mad, skinner igennem hver eneste side. Der er lækre billeder gennem hele bogen. Opskrifterne er forholdsvis enkle og letforståelige, og man bliver inspireret med det samme. Der er primært tale om let, hjemmelavet mad

Andre bøger om samme emne

En anden bog, der også har hjemmelavet italiensk mad som tema er Easy italiensk kogebog