Lektørudtalelse

Forfatter: Pernille Poulsen

Kort om bogen

Koge- og livsstilsbog fra det nordlige Italien. Henvender sig til alle fans af Italien og italiensk madlavning

Beskrivelse

Beskrivelser af livet - centreret om råvarerne og egnsretterne - i og omkring landsbyen Castelvittorio i Norditalien. En kogebog om traditioner, respekt for råvarer og slowfood. I bogen besøges en række private køkkener og restauranter i landsbyen, og man får de bedste opskrifter samlet - stort set alle opskrifter er baseret på lokale råvarer som fx vildsvin, fisk og grøntsager. Lær fx at lave turtun, kaningryde, klipfisk eller nonneprutter. Helle Brønnum Carlsen er en erfaren madanmelder og kogebogs-forfatter med mange udgivelser bag sig. Pia Scharling er stifter af rejsebureauet Pust, der bl.a arrangerer kulinariske rejser til Castelvittorio

Vurdering

Skøn bladre- og inspirationsbog til feinschmeckere. Opskrifterne er enkle - som livet i Castelvittorio. Smukke fotos af Flemming Gernyx

Andre bøger om samme emne

 Norditalien for livsnydere kombinerer rejsetips med kulinariske oplevelser. Andre madcentrerede causerier fra hele Italien kan man finde i Opkog og Kærlighed er at spise