Lektørudtalelse

Forfatter: Christine Christensen

Kort om bogen

Hvad gør man, når et familiemedlem bliver veganer, og man febrilsk forsøger at finde simple og velsmagende retter, når de kommer til middag? Kogebog med lette veganske hverdagsretter, der henvender sig til nybegyndere i det veganske køkken

Beskrivelse

Da forfatterens egen søn blev veganer, blev hun stillet overfor sin hidtil største madmæssige udfordring; enkel hverdagsmad, der kunne matche resten af familiens måltider. Selvom man ikke behøver at være veganer for at spise vegansk, var det vigtigt, at madretterne kunne kombineres med det, den øvrige familie spiste, så der ikke skulle laves separate måltider. Bogen indeholder forslag til frokost- og hovedretter, salater, tilbehør, desserter og kager. De fleste retter er helt klassiske opskrifter på alt fra lasagne, dhal og falafler til knækbrød, havregrød og gulerodskage

Vurdering

Bogen er et familieprojekt, hvor medlemmerne i familien selv har komponeret opskrifter og layout, og det bærer styling og billeder præg af. Indholdsmæssigt er kogebogen enkel og letforståelig og fungerer fint til dem, der ønsker at starte med en plantebaseret kost

Andre bøger om samme emne

Minder tematisk om Plantebaseret familiemad eller Vegansk til børn. Grønne spirer har fokus på grøn med til de mindste, mens Spis plantebaseret kombinerer opskrifter og teoretisk info om træning, vaner og vitaminer