Fish and chips pakket i avispapir

Uventet inspiration til mad med airfryer?

Ja, det kan du også få med Pressreader

Hvis du gerne vil læse dagens udgave af The Guardian, Der Tagesspiel, Svenska Dagbladet, The Washington Post, Le Figaro eller El País, så har du fri adgang til Pressreader via Vejle Bibliotekerne. Et fremragende tilbud, hvis vi selv skal sige det.

Pressreader slår sig op på at have mange tusind aviser og magasiner på deres platform – frit tilgængeligt for biblioteksbrugere. Og ja, det har Pressreader. Langt det meste indhold er på de store hovedsprog, og derfor kan man som dansk bruger måske føle, at disse tal er pustet op. For hvor mange af disse aviser og magasiner kan man egentlig læse som almindelig dansker uden kendskab til persisk, mandarin eller bengali?

Det, som flere måske overser i deres brug af Pressreader, er, at Pressreader også kan bruges målrettet til at finde internationale artikler og information om specifikke emner.   

Tag nu en airfryer som eksempel. Hypen er næsten lige så overvældende som dengang mikrobølgeovnen gjorde sit indtog i de danske hjem. Man loves sprød og lækker mad stegt ikke i fedt men i… luft.

Skriver du ”airfryer” i søgefeltet i Pressreader præsenteres du ikke bare for en lang række artikler om, hvordan en airfryer virker; hvad fordele og ulemper er og hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil i gang med luftstegning. Du præsenteres også for et væld af opskrifter og inspiration til gode måltider, du kan give dig i kast med. Der findes sågar en hel publikation, der har dedikeret sig udelukkende til mad med airfryer.

Så savner du en ny måde at lave kyllingelår eller granola muffins på, så er det i hvert fald ikke Pressreader, der begrænser din adgang til inspiration angående dit næste måltid. Velbekomme.

Læs her hvordan du kommer i gang med at bruge Pressreader via Vejle Bibliotekerne.

Vil du bare gerne hoppe med på bølgen i sikker afstand til digitalt indhold, så har vi også en bunke gode papirbøger om emnet på vores hylder: