- Bog
Vegansk grundkøkken : 140+ opskrifter, tips til food prep, madplaner efter hver sæson
Af Johanne Mosgaard (2020)
Vegansk grundbog for alle, der ønsker enten inspiration til at bringe mere grønt ind i køkkenet eller helt at gå over til plantebaseret kost
Emneord
veganerretter vegetarretter
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Opskrifter (Morgenmad ; Grønne madpakker, brød og pålæg ; Mættende salater ; Aftensmad ; Supper ; Søde sager ; Madplaner og food prep efter sæson (Forår; Sommer ; Vinter ; Efterår)
ISBN
9788740058420
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
263 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen har et lækkert layout med flotte farvefotos af de mange opskrifter. Man får lyst til at give sig i kast med opskrifterne, der er godt beskrevet og lige til at gå til. Det er dejligt, at den er delt op efter årstidernes grøntsager, så man nemt kan holde sig til sæsonens råvarer, som mange veganere ønsker. Bogen er skrevet i et sagligt og positivt sprog, med fokus på de muligheder, man selv har for at lave maden fra bunden, men også med en erkendelse af, at det kan være svært at nå
Læs hele anmeldelsen