Opskrifter på traditionel romersk mad og brød, med beskrivelse af det traditionelle romerske køkken set med nutidens briller på tværs og ned gennem historien i en blanding af madhistorie, beskrivelser af kvarterer, personer, restauranter, retter og råvarer
Emneord
madkultur
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.10275
Beskrivelse
Downloades i PDF-format
ISBN
9788793430228
Udgave
1. udgave
Omfang
208 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Fortællende og charmerende restaurantguide og opskriftbog, der i kraft af forfatternes store lokalkendskab fint forløser byens særlige atmosfære af nutid, tradition og "evighed" - på tværs af de kendte guide- og kogebøger. Der er opskrifter på typiske retter - både kendte og mindre kendte, der ikke ofte ses andensteds
Læs hele anmeldelsen