Introduktion til de tre græskarhovedgrupper, udskæringsguide og opskrifter inddelt i de salte, suppe og brød, de søde samt drinks
Emneord
græskar
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Beskrivelse
Heri: Cathrine Ilsøe: Græskar er ikke kun til pynt. Græskar slikker den allersidste forårssol : reportage fra Thorsbjerggaard. Græskar kan bruges til alt - i alle køkkener : interview med kok Claus Holm. Græskar er en misforstået grøntsag : interview med kok Thilde Gilling
ISBN
9788793575523
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
170 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Meget lækker og inspirerende bog med græskaropskrifter. Prøv fx dhal, dumplings og græskarsnurrer. Man får virkelig lyst til at komme i gang med græskarverdenen
Læs hele anmeldelsen