Kristine Marie Jensen (f. 1858): Frøken Jensens julebog
  • Bog

Frøken Jensens julebog

Opskrifter på al tænkelig klassisk mad, tilbehør og bagværk til juletiden. Kød er omdrejningspunktet i de fleste af bogens retter. Til alle, der elsker den lidt tunge, traditionelle julemad, og som gerne vil sylte egne sild, lave medisterpølse fra bunden og bage vaniljekransene selv
Emneord julemad

Henter beholdningsoplysninger.

Titlen findes som

  • Kristine Marie Jensen (f. 1858): Frøken Jensens julebog
    Reservér
    • Bog

    Frøken Jensens julebog

    Opskrifter på al tænkelig klassisk mad, tilbehør og bagværk til juletiden. Kød er omdrejningspunktet i de fleste af bogens retter. Til alle, der elsker den lidt tunge, traditionelle julemad, og som gerne vil sylte egne sild, lave medisterpølse fra bunden og bage vaniljekransene selv
    Læs mere
    • Bog

    Frøken Jensens julebog

  • Se online
    • Ebog

    Frøken Jensens julebog

    Opskrifter på al tænkelig klassisk mad, tilbehør og bagværk til juletiden. Kød er omdrejningspunktet i de fleste af bogens retter. Til alle, der elsker den lidt tunge, traditionelle julemad, og som gerne vil sylte egne sild, lave medisterpølse fra bunden og bage vaniljekransene selv
    Læs mere
    • Ebog

    Frøken Jensens julebog