Lektørudtalelse

Forfatter: Kirstine Hagen Thomasen

Kort om bogen

Inspiration til kagebagere, der vil forkæle både ganen og den æstetiske sans

Beskrivelse

"Det søde punktum" indeholder opskrifter på kager og desserter af den æstetisk indbydende slags. De 40 opskrifter er grupperet efter, om de er bløde, sprøde eller frosne. Forfatteren nåede sidste år semifinalen i TV 2 Fri's madprogram "Sukkerchok", og nogle af opskrifterne stammer fra konkurrencen

Vurdering

Der er tale om en bog til de generationer, der er vokset op med bagekonkurrencer på tv og Instagram på telefonen. Bogen lægger hårdt ud med et kapital om at style og fotografere sine kager så indbydende som muligt. Så vidt jeg kan gennemskue, er der dog heller ikke noget i vejen med smagen, og opskrifterne ser både fantasifulde og gennemarbejdede ud. Sværhedsgraden er ikke for absolutte begyndere, men rutinerede amatører vil kunne være med

Andre bøger om samme emne

Kan sammenlignes med og er næsten på lækkerhedsniveau med andre tv-relaterede bagebøger som Den store bagedyst, Den store bagedyst (Jul & nytår) og Piece of cake