Lektørudtalelse

Forfatter: Inger Nygaard Kaad

Kort om bogen

Bagebog med opskrifter på klassisk og moderne julebag samt nytårslækkerier. For bagelystne voksne og deres børn

Beskrivelse

Rigt illustreret bog med julens bagværk. Den indeholder mere end 40 opskrifter. Bogen indledes med temperering af chokolade, som er centralt i mange opskrifter. Dernæst følger praktiske fifs fx om opbevaring, småkagedej m.m. Opskrifterne er opdelt i 3 dele: første del er klassisk bagværk fx klejner, æbleskiver, brunkager og meget mere. Dernæst følger et kapitel med moderne bagværk. Det er fx kanelsukker-donuts og risalamandetærte. Tredje og sidste del er nytårsbagværk. Bogen slutter af med register, forfatterens tak og en skabelon til peberkagehus

Vurdering

Lækker og appellerende bog, der emmer af jul. Bogen er fyldt med smukke, stemningsfulde billeder. Opskrifterne er lette at følge, og de er i forskellige sværhedsgrader. I det moderne bagværk er der flere ingredienser, der ikke lige kan fås i supermarkedet fx frysetørret hindbærstøv og bladstøv. Det udfordrer dermed den mere rutinerede bager

Andre bøger om samme emne

To andre lækre julebøger er: Den store julebagebog og Jeg glæder mig i denne tid -