Viden

Tror du på UFO'er?

PR-foto for programmet "Flyvende tallerken".
Findes der virkelig UFO´er? Eller hører de kun hjemme i science fiction og bizarre konspirationsteorier? Tag med Frederik Dirks Gottlieb, vært på DR-podcasten Flyvende tallerken og tidligere jagerpilot Søren Sørensen med ud i galaksernes dyb og få udvidet din horisont.
Tid
19:00 - 21:00
Pris
-: 145 kr.
Sted
Salen
Bibliotek
Vejle Bibliotek
Adresse

Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Danmark

Om foredraget

I 2022 bekræftede Pentagon autenticiteten af videoer af uidentificerbare flyvende objekter, som forbløffede selv de mest kyndige eksperter – var det UFO´er? 

Med deres helt særlige indsigt, viden og erfaringer gør Frederik Dirks Gottlieb og Søren Sørensen os klogere. For hvad mon der gemmer sig i universets uendelige mørke? Og hvem har ikke spekuleret på, om der måske er liv derude et sted?

Glæd dig til en aften, hvor du, indrømmet, nok ikke endegyldigt får svar på det spørgsmål, som mennesket har kredset om i tusinder af år. Men til gengæld er der garanti for masser af UFO-historier, -rygter og -fakta (for det findes!) og spændende analyser. 

 

Om de to foredragsholdere

Frederik Dirks Gottlieb er vært og idémager bag DR´s populære podcast 'Flyvende tallerken'. Han har desuden i 2023 skrevet bogen UFO-MYSTERIET, hvor mennesker, der er blevet hånet for deres tro på liv i rummet, endelig får anerkendelse. Bogen tager læserne med gennem ufoernes historie og fortæller om de folk, der gennem tusindvis af år har søgt svar på spørgsmålet over alle spørgsmål: Er vi alene?

Søren Sørensen er tidligere jagerpilot og har fløjet F16 for forsvaret i 20 år. Han er i dag stadig aktiv i forsvaret - og en en hyppig gæst og medvært på Flyvende tallerken. Her har han b l.a. analyseret Pentagons officielle UFO-videoer, der er optaget af amerikanske piloter i fly næsten magen til det, han selv fløj igennem 20 år.

 

I samarbejde med AOF Center Sydjylland.