Foto af hånd, der holder revolver

Nye krimier på engelsk

19.03.21
Læs eller lyt til krimier på eReolen Global

Er du vild med at læse krimier på originalsproget engelsk, så lad dig inspirere af disse nye krimier og thrillers, du kan låne på eReolen Global. Her finder du både detektiver, seriemordere og psykopater, der får dig til at sidde på kanten af stolen.

Mon ikke der er en chance for, at du finder underholdning til en grå dag og ender med at læse eller lytte til langt ud på de små nattetimer. Jeg vil fremhæve disse tre krimititler fra bestsellerlisterne:

Bedste krimi – bryllup og mord 

Lucy Foleys thriller The Guest List vandt Goodreads pris for "Best Mystery and Thriller 2020”. På en afsidesliggende ø ud for den irske kyst samles gæsterne til bryllup. Jules og Will har planlagt den perfekte fest, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Men ubehagelige sandheder fra fortiden ødelægger stemningen, og et stormvejr rammer øen. Lyset går ud, og man finder et blodigt lig. Hvem på gæstelisten har onde hensigter? 

En af årets bedste lydbøger - farligt møde i toget 

To fremmede mødes tilfældigt i et tog - og det ender med mord. Temaet er bl.a. kendt fra Patricia Highsmiths klassiker Strangers on a Train. I den psykologiske thriller Confessions on the 7:45 er Selena på vej på arbejde, da hun taler fortroligt med en fremmed kvinde i toget. Snart sker der mystiske ting, og barnepigen forsvinder. 

Den hårdkogte politimand flytter på landet 

Forfatteren Tana French er berømmet for sine krimier, der bryder med stereotyperne. I The Searcher er den pensionerede detektiv Cal Hoop flyttet til en lille landsby i Irland for at starte på en frisk efter skilsmisse og et hårdt liv i Chicagos barske gader. Men drømmen om en rolig og stille tilværelse med besøg på den lokale pub forstyrres, for en ung mand er forsvundet, og den idylliske landsby har mørke hemmeligheder.  

Find mange flere gode pageturnes på engelsk på eReolen Global: krimier.
 

Materialer