I vores del af verden har tang længe været en overset – eller måske endda en ildeset – fødevare. Kom og bliv klogere på grøntsagen fra havet, når seniorforsker i marin økologi Annette Bruhn besøger Folkeuniversitetet.
-
-
- 18:45 - 20:45
-
- Farveriet, Hallen
- Spinderigade 20
7100 Vejle
Billet:
70 DKK
- Bibliotek
- Vejle Bibliotek - Farveriet
Vi er nu ved at få øjnene op for tang som velsmagende og bæredygtige grøntsager fra havet. Tang har mange spændende smagsnuancer, forskellige arter af tang kan fremme sundhed hos både dyr og mennesker, og så kan dyrkning af tang bidrage til at forbedre vores havmiljø.
Aftenens foredragsholder Annette Bruhn er seniorforsker i marin økologi ved Institut for Ecoscience, Aarhus Universitet, og hun vil fortælle om tang i Danmark – både om tang i naturens økosystemer og om tang som en ny fødevareressource.
Entré 70 kr. Betales ved indgangen.
Tilmeld dig til Folkeuniversitetet på mail, fu.vejle@gmail.com, eller sms, 61 78 55 51.
I samarbejde med Folkeuniversitetet i Vejle